Pet food

Poortershaven heeft al vele jaren een leidende positie in het aanbieden van kleurpigmenten en andere producten voor de pet food markt. Door onze ervaring en technische kennis kunnen wij u verder helpen het effect van deze producten in de pet food productie te onderbouwen. Onze producten zijn van waarde voor de volgende bedrijfstypen en toepassingen:

Droogvoer productie: hierbij worden kleurstoffen ingezet voor kleuring van de pellets. Andere producten kunnen ingezet worden voor een betere ontlasting, vermindering van de geur en voor vermindering van risico op mycotoxines. Daarnaast zijn onze producten geschikt als pershulpmiddel of om de loopeigenschappen van het product te verbeteren.

Nat voer productie: hierbij worden bijvoorbeeld kleurstoffen ingezet voor kleuring van de sauzen en andere producten. Verder helpen onze producten voor de verdikking van de sauzen.

Beloningsproducten: hierbij worden kleurstoffen ingezet voor kleuring van de snoepjes en koekjes. Andere producten dienen als geurbinder in bijvoorbeeld dental sticks. Daarnaast worden onze producten ingezet om het bak- of extrusieproces te verbeteren. 

Premix productie: hierbij worden kleurstoffen ingezet voor kleuring van het voer via de premix. Andere producten dienen als free flower, antiklontermiddel, vulstof of dragerstof voor vloeistoffen. Daarnaast zorgen onze producten voor de aanvoer van mineralen.

Ons aanbod aan pet food mineralen

Poortershaven: Kennis van zaken

Poortershaven is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe toepassingen voor het gebruik van klei- en gesteente mineralen in de agrarische sector. Dit heeft geresulteerd in bekende en veel gebruikte producten voor diergezondheid, bodemverbetering en stalhygiëne.

De kleur van de producten kan in het echt afwijken i.v.m. de scherpte en beeldscherminstellingen. Indien gewenst sturen wij u graag een voorbeeld. 

Breed productportfolio

Poortershaven heeft een breed assortiment aan producten waardoor u binnen een product range altijd wel een vorm kunt vinden die past bij uw toepassing en/of technische installatie. 

Continu innoverend

Regelmatig werken wij samen met Hogescholen, Universiteiten en proeftuinen om onze producten en hun toepassingen te onderzoeken en kennis over optimaal gebruik te genereren.

Productkennis

Door langdurige relaties met onze leveranciers leveren wij betrouwbare producten. Samen met onze leveranciers hebben wij veel specialistische productkennis in huis.

Servicegericht

Wij kennen de producten en komen graag in contact met u! Wij zijn bereid onze kennis over deze producten met u te delen! Samen zoeken we naar een passende oplossing voor uw probleem.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Graag blijven wij in contact en is er de mogelijkheid om zowel telefonisch als via een video gesprek persoonlijk met ons in gesprek te gaan.

Voor assortimentsvragen, advies, prijzen, actuele voorraad of gewoon ter kennismaking kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij nemen graag de tijd voor u.

Krijg direct adviesKrijg direct adviesén persoonlijk

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Bel +31(0)10 4365755 of mail info@poortershaven.nl

POORTERSHAVEN MINERALS
Onderdeel van Poortershaven Industriële Mineralen BV