Assortiment

Onze klei- en gesteente mineralen worden breed ingezet en bieden vele oplossingen en verbeteringen.

Wilt u gericht op product zoeken? Klik hier voor ons complete assortiment op alfabetische volgorde.

Onze mineralen en hun toepassing

Diervoeder
mineralen


Poortershaven heeft een breed assortiment aan diervoedermineralen voor de productiedieren. Deze klei- en gesteentemineralen hebben een bewezen effect op de gezondheid van deze verschillende diersoorten en worden veelvuldig ingezet.


Ons aanbod

Pet Food
mineralen


Poortershaven heeft een leidende positie in het aanbieden van Pet Foodmineralen. Bijvoorbeeld kleurpigmenten of mineralen die de darmvitaliteit verbeteren. Deze mineralen zijn GMP+ FSA gecertificeerd en toegelaten in de EU.


Ons aanbod

Bodemverbetering
mineralen


Sinds 2013 is de inzet van gesteentemineralen voor bodemverbetering heel succesvol. De bodemverbeteringsmineralen, ook wel biostimulanten genoemd, verbeteren onder andere de meststofopname en de groei en gezondheid van planten.


Ons aanbod

Stalhygiëne
mineralen


Poortershaven importeert één van de bekendste en meest gebruiksvriendelijke kalkmineralen voor het verminderen van de bacteriedruk in de ligboxen van koeien of het sneller drogen van pasgeboren biggen.


Ons aanbod

Expertise

Al meer dan 50 jaar vooruitstrevend in klei- en gesteentemineralen.

Breed productportfolio

Poortershaven heeft een breed assortiment aan producten. Hierdoor kunt u binnen een product range altijd wel een vorm vinden die past bij uw toepassing en/of technische installatie. 
Continu innoverend

Wij werken samen met onder andere universiteiten en onderzoeksinstellingen om onze producten en hun toepassingen te onderzoeken en kennis over optimaal gebruik te genereren.
Productkennis

Door langdurige relaties met onze leveranciers leveren wij betrouwbare en stabiele producten. Samen met onze leveranciers hebben wij veel specialistische productkennis in huis.
Oplossingsgericht

Wij kennen de producten en komen graag in contact met u. Wij delen graag onze kennis over onze producten met u zodat we samen tot een passende oplossing voor uw probleem komen.
Waarmee kunnen wij u helpen?

Voor assortimentsvragen, advies, prijzen, actuele voorraad of gewoon ter kennismaking neem gerust contact met ons op.

Wij nemen graag de tijd voor u.

Krijg direct adviesKrijg direct adviesén persoonlijk

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Bel +31(0)10 4365755 of mail info@poortershaven.nl

POORTERSHAVEN MINERALS
Onderdeel van Poortershaven Industriële Mineralen BV